Foursquare-Swarm hesabı nasıl silinir?

17 Kasım 2014 Kapalı Yazar: Fatih Sarıtaş

Foursquare ve Swarm hesabı silme

Günümüzde check-in kavramıyla tanışmayan neredeyse yok gibidir.

Foursquare adı verdiğimiz Windows Phone, Apple, Android tabanlı cihazlarda kullanıma sunulan ücretsiz bir uygulama sayesinde bulunduğunuz ortamı diğer arkadaşlarınıza kolay bir şekilde iletebilmektesiniz.

  • İlk zamanlarda bir hevesle başlayan serüven sizi sıkmış veya gelen bildirimlerden bunalmış olabilirsiniz. Her ne kadar bazı cihazlarda bildirimleri engelleme seçeneği aktif olarak kullanılabilse de hesabı tamamen silmeden yana tercih kullananlarda oluyor.
  • Mekanlara check-in yapma, arkadaşlarla bunu paylaşma, mekan önerisi alma gibi birçok işe yarayan Foursquare, kimi zaman gizliliğimizin ihlal edildiği hissi verebiliyor.Foursquare, veya yeni adıyla Swarm hesabını silmek ise çok kolay.
  • Foursquare veya Swarm hesabınızı silmek için işlemleri Web üzerinden yapmanız gerekiyor. Mobil uygulamalarda mümkün değil.
  • Web üzerinden bu bağlantıya tıklayarak sayfasına gidebilirsiniz. Buradaki adımların ardından Delete Account tuşuna bastığınızda hesabınız silinir.

Kendiniz gitmek istiyorsanız da, Foursquare‘in web sitesine giriş yaptıktan sonra, sağ üstteki menüden Ayarlar’a geçmeniz, oradan da Gizlilik Ayarları’na gelmeniz gerekiyor. Gizlilik Ayarları’nın en altında hesap silme seçeneği karşınıza çıkacaktır.