Bir çok Android kullanıcısı tarafından merak edilen ve çok zor bilinen bir işlem olanAndroid Cihazlarda Root Nasıl Yapılır sorusuna bu yazımızda cevap vereceğiz.Google tarafından onaylanmayan uygulamaları hali hazırda Android cihazlara yükleme işlemi gerçekleştirilemiyor. Bunun dışında firmware değişimi, işlemciye overclock gibi işlemlerde Root yetkisi alınmadan yapılamamakta.
Kingo Android Root isimli bir program sayesinde çok kısa bir sürede Android cihazlarınıza Root yetkisi verebilirsiniz.
İşleme başlamadan önce Kingo Android Root programını bilgisayarımıza indirelim.İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.
Programı indirdikten sonra Bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın. Hemen ardından telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın. Daha sonra Ayarlar> Geliştirici Seçenekler kısmına girin. USB hata ayıklama modu seçeneğini bulun ve aktifleşitirin.
Not: Android 4.3 ve sonrasında (Bazı 4.2 sürümleri de dahil) USB hata ayıklama modu açıkta değil. Ayarlar>Hakkında>Yazılım Bilgisi>Build Numarası kısmına gelin ve bir kaç kere dokunun. Ve karşınıza çıkan “Artık bir geliştiricisiniz” mesajını alacaksınız.
Anroid root programımızı çalıştırıyoruz ve daha sonra bağlı olan telefonumuzun bağlı olduğundan emin olduktan sonra programda bulunan Root buttonuna basın. Program otomatik olarak telefonunuza root yetkisi vermeye başlayacaktır. İşlem yaklaşık olarak 3-4 dakika sürecek. İşlem bittikten sonra telefonunuz Rootlanmış halde yeniden başlayacaktır.
Uyarı: Root işlemi cihazınızı çalışmaz hale getirebilir. Root yapılan cihazlar güvenlik tehditlerine açık hale gelir. Garanti kapsamı dışında kalır. Root işleminde tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.
Android Root Rehberi - Yorumlar
Yapılan Yorumlar
BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler
Eticaret SEO Nedir Nasıl Kullanılır? 01 Aralık 2017
ASUS ZenFone 4 Pro 30 Temmuz 2017
Instagram’dan fotoğraf nasıl kaydedilir ? 16 Nisan 2017
LG G6 Yeni Reklam Filmi 10 Nisan 2017
fatihsaritas.com
Fatih Sarıtaş - Tüm Hakları Saklıdır